Tips på mysiga caféer i Göteborg

Hej på er!

Äntligen är solen här och det är fredag, veckans bästa dag. När solen lyser här i Göteborg så får man passa på att gå så mycket som möjligt. Att ta en kaffe i solen i den första vårsolen, det är det inte mycket som slår.

Jag tänkte skriva två av mina favoritcaféer här i Göteborg är, men jag måste ändra till fyra.

Tips på mysiga Caféer i Göteborg:

Bar Centro  – Riktigt mysigt och hippt litet ställe på Kyrkogatan. Här är det avslappnad stämning och det serveras RIKTIGT gott kaffe. Här slår jag mig gärna ner på en kaffe eller tar en take away. Obs. De tar bara cash…

Brogyllen – Caféet med de allra bästa bakverken och kakorna i staden! Det finns helt galet mycket gott här och lokalen är stor, härlig och ofta full. Även riktigt goda mackor och gott kaffe, här kan man sitta länge och njuta och av en god fika.

När solen skiner och man vill sitta ute gillar jag bäst;

Orange N BLK – Ligger vid Grönsakstorget och serverar god juice och gott kaffe bland annat. Härliga soffor utomhus i solen, amazing i vårsolen eller på sommaren!

Da Matteo –  Ligger vid Magasinsgatan. Väldigt mysigt café med en superhärlig uteservering som ligger vid ett mysigt torg, som man kanske kan kalla det, och vid en gångväg. Det är härligt att det inte är någon trafik i närheten och solen strålar rakt in på uteserverignen. Tips tips. Vill man käka lunch och solen skiner så finns det också Food trucks här, bland annat Korv United och en Strömmings-Food truck som serverar supergod mat!

Nehe, nu ska jag ge mig ut i solen och ta helg!

Förresten, ska ni ut och käka i Göteborg i helgen kan ni läsa mina restaurangtips i Göteborg här och ännu några till här!

Ha en fin helg : )

Klara

Lämna ett svar

Prenumerera på nya inlägg?

Toppinlägg

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Läs fler inlägg

Stäng meny