Travellouca är en personlig reseblogg där jag samlar alla mina favorit-ställen, restauranger, stränder, områden, cafeér, barer, platser, sevärdigheter och hotell runt om i världen. Jag heter Klara, bor i Göteborg tillsammans med Andreas och våran lilla bebis Stella som föddes i maj 2018.  Så från och med då reser vi med liten bebis och jag både bloggar och vloggar om våra erfarenheter om hur det går att resa med barn. Jag är så taggad på att visa Stella världen och ser fram emot att se hur det är att resa med barn och sedan dela med mig av mina bästa tips och inspiration här!

4 snabba frågor:

Vilka saker reser jag aldrig utan: Kamera, solglasögon, offline-spellistor och hörlurar.
Fyra resor jag vill göra: Roadtrip i USA, visa Stella Disneyland när hon blir äldre, Hawaii, Kuba.
Bästa reseminnet: När Andreas friade på en tapasbar i Barcelona.
Bästa landet so far: Brasilien!
Bästa staden: Köpenhamn, Buenos Aires och såklart Palma! Kan inte välja en.

Jag, Andreas och Stella när vi bodde några månader i Marbella under vår föräldraledighet.
Stäng meny