Att resa med barn

Travellouca är en plats där jag vill inspiration till att resa med barn! Här samlar jag alla mina erfarenheter, tips och råd för att resa med barn så smidigt som möjligt  Jag har alltid älskat att resa och uppleva nya saker och sedan 2018 när vår dotter Stella föddes reser vi med ytterligare en passagerare. Det ÄR ju lite meckigare att resa med barn, men det går. Ibland behöver man anpassa resandet men att ha barn behöver inte begränsa det. Här får ni mina personliga tips, råd och erfarenheter, allt som jag kommer på underlättar för att  resa med barn i alla olika åldrar så mycket som möjligt!

Jag samlar också alla mina favorit-ställen, restauranger, stränder, områden, cafeér, barer, platser, sevärdigheter och hotell runt om i världen. 

Vem är jag som skriver?

Jag heter Klara, bor i Göteborg tillsammans med Andreas och våran lilla bebis Stella som föddes i maj 2018.  Så från och med då reser vi med liten bebis. Jag skriver, tar foton och filmar  om våra erfarenheter om hur det går att resa med barn. Jag är så taggad på att visa Stella världen och ser fram emot att se hur det är att resa med barn och sedan dela med mig av mina bästa tips och inspiration här!

3 snabba frågor

Favroitstad: Palma, Köpenhamn och Rio

Bästa reseminnet: Barcelona-resan när Andreas friade på en tapasbar en seeeen kväll. 

Resemålet jag varit på flest gånger: Gran Canaria utan tvekan, här har jag varit i mormor och morfars hus sedan jag var väldigt liten. Och jag älskar det!

Läs om något mer...

Min Österlen-guide

Mina 8 favoriter på Österlen Charmiga Fridens gårdskrog Vedeldade pizzor som äts på en urhärlig gammal äpplegård. Invändigt är restaurangen charmig och fylld med massa

LÄS HELA INLÄGGET
Stäng meny