Vinterresa – resa med barn

Kan inte förstå att det redan är november och snart jul! Stella har blivit 5 månader redan och den soliga sommaren är nu förbi och även om jag stundtals älskar hösten och speciellt julen så dröjer det inte länge fören jag känner suget efter att få en paus i kylan och resa i väg. Vinterresan bokades redan i somras och på juldagen drar vi nästan två veckor till Las Palmas. Stella har redan varit utomlands, i Köpenhamn i somras när hon bara var några veckor, men nästa månad blir det flyg för första gången, utanför min mage då. Ska bli väldigt härligt och spännande att åka nu, det blir en annan grej att resa med barn och framförallt att det är hennes första flygresa! Det är lite mer att tänka på än när jag och Andreas bara hade oss själva att ta hand om.

Första steget för Stella nu är att få ett pass, och det kan ju vara ganska lång väntetid på en passtid så det gäller att vi inte missar våran tid nu.

Jag tänker att jag ska skriva lite här hur vi tänker och planerar inför resan. För detta är även första resan innan en lång resa som vi har bokat in under föräldraledigheten, eller ja vi ska bo utomlands några månader under vintern/våren och vara föräldralediga ihop. Mer om det väldigt snaaart!

Reser ni med barn? Vad är era bästa tips och råd?

Kram Klara

Lämna ett svar

Prenumerera på nya inlägg?

Toppinlägg

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Läs fler inlägg

Stäng meny