Vi får en ny resekompis 2018

Heeej på er!

Nu är det inte långt kvar till vi ska åka skidor och i år åker vi till Chamonix, jag längtar såå! Hoppas på många härliga åk och en massa sol och mycket snö på backen. 2018 kommer bli ett väldigt spännande år. Förra året var fyllt av massa härliga resor och det kommer det bli detta året med. Men det som blir och redan är lite annorlunda i år är att det kommer en till person till oss slutet av maj eller i juni. En ny resekompis till mig och Andreas. Vi ska ha barn! Och det känns helt galet att det ska komma en liten bebis som ska få hänga med på allt vi gör. Spännande, overkligt och väldigt roligt.

Jag har så många funderingar hur det kommer bli och såklart även med resande med en bebis/barn. Som är ett av mina största intressen! Det känns som att många reser med barn men också att många slutar ett tag. Vi vill absolut inte sluta resa och tänker att detta kommer bli så roligt men jag är också medveten och väldigt ödmjuk inför att resandet kommer att ändras.

Ni med barn, vad tycker ni är den största skillnaden och vad har ändrats mest med era resor?

Så första resan till Chamonix nu kommer bli lite annorlunda, och jag hoppas verkligen att jag kommer orka åka skidor hela veckan. Någon av er som åkt skidor gravid? Jag kommer vara i v. 24 när vi åker. Det ska bli så härligt och spännande att se hur det går och hur jag mår.

Kraaam Klara

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Det bästa med att resa med barn/bonusbarn är att man får nya perspektiv o upplevelser. Och att man blir så många tillsammans. (Typ 12)

    1. JA, det ska bli så roligt! <3 Stor familj!

Lämna ett svar

Prenumerera på nya inlägg?

Toppinlägg

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Läs fler inlägg

Stäng meny