5 tips i sommarfavoriten Båstad 

Hej på er!

Hur härligt är det inte när solen och värmen kommer till Sverige. Allt blir så mycket enklare. I helgen åkte vi ner mot Båstad. Båstad är en så mysig sommarstad som är långt ifrån bara fest och skumpa. Med sina mysiga gränder, små fina hus och blomstertäckta väggar blir man inte annat än lugn och glad.

 

Här kommer mina 5 bästa tips på saker att göra i Båstad.

 

Båstad hamn

Käka en glass vid hamnen, och kika in alla stora, fina båtar som ofta lägger till på sommaren. 

Tennis

Båstad präglas ju också av tennis inte minst  två veckor under sommaren, och vill man inte köpa biljett till de största matcherna på centercourten så kan man även kolla på mindre matcher på banorna utanför. Kul både och. 

Hotell Skansen

Fina och härliga Hotell Skansen erbjuder fantastiskt spa, riktigt goda luncher eller brunchbuffér. Det går även att köpa dagsbiljett till det mysiga kallbadhuset som ligger ut i havet. Verkligen ett tips, så mysigt. Båstad, sommar, Sverige, tips, guide.

Fina råvaror i Boarp

Missar inte heller Grönsakshallen, Stockholm open outlet och kötthallen i Boarp som inte ligger långt från Båstad. Har kan man handla riktigt fina råvaror och fin inredning, supermysig utflykt. 

Solbackens våffelbruk

Några minuters bilfärd från Båstad ligger Solbackens våffelbruk. Här kan man käka riktigt goda våfflor med fantastisk utsikt över havet. Allt känns sådär härligt och gammaldags. Riktig Bullerby känsla och verkligen värt ett besök. Helst under dagar då vädret tillåter att sitta ute, det är mer än halva grejen. 

Har ni några favoritställen i eller runtom Båstad?

Klara 🙂

Lämna ett svar

Prenumerera på nya inlägg?

Toppinlägg

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Läs fler inlägg

Stäng meny