Restaurangtips Göteborg

Hej på er!

Måndag och en hel vecka framför oss.

I fredags var vi ute och käkade här i Göteborg. Det var en väldigt härlig kväll, det känns så skönt att det fortfarande är lite värme kvar. Vi besökte restaurangen Made in China.

Made in China har under 2016 kommit med i White guide och den ligger på Tredje Långgatan här i Göteborg,  ett riktigt mysigt område. Det var mycket folk och härlig stämning, maten var god men sällskapet var bättre. Vi tog in kockens val för 8 personer varav 4 stycken av oss var stora killar (som äter mycket). Men personalen tipsade om alldeles för mycket mat. Lite för påsäljande personal över lag.

Många rätter var fantastiskt goda! Vi åt en krossad gurka med en dressing på som var riktigt god och även sidfläsk i  ”buns” som var supergott. Både plus och minus för denna ändå coola restaurang.

Made_in _china_restaurangtips_göteborg

Två andra bra restauranger som vi besökt i sommar och som jag verkligen kan rekommendera är:

Tacos and Tequila

Tacos and Tequila ligger liksom Made in China på Tredje Långgatan. Här kan man inte boka bord, men den här restaurangen är verkligen värd ett besök. Supergoda tacos! Det är både mysig inomhus och utomhus på innergården som restaurangen har.

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Barabicu

Sen till min just nu favoritrestaurang i Göteborg. Barabicu har allt. Trevlig personal, bra meny, härlig lokal och go stämning. Restaurang är inspirerad av New York. Hit hade jag verkligen rekommenderat att gå om man hade en kväll i Göteborg. Passar utmärkt om man är ett större sällskap då de har många stora fina bord. Ligger även i området Rosenlund som är område som håller på att växa till sig och där det händer mycket. Nära Barabicu ligger också Boulebar om man vill spela lite boule efter eller innan middagen (Man kan även äta innan eller efter spelet här).

Barabicu_restaurangtips_göteborg

 

Har ni varit på någon av dessa? Vad tycker ni om dem?

Klara

Lämna ett svar

Stäng meny