Resa i vinter

Godmorgon!

Söndag morgon, solen skiner här i Göteborg och jag sitter och halvkollar på nyhetsmorgon samtidigt som jag söker på resor. Tycker det är väldigt roligt att hålla koll på resor och när det finns bra resor till olika resmål.  Vi är nyss hemkomna från en resa så det känns nästan förbjudet att ens börja kolla igen, men jag vet hur sugen jag är på att komma iväg runt nyår. Och det är jag inte ensam om, det är en populär tid att åka. Sverige känns väldigt grått och kallt just då och så känns det som allting är stängt och inte riktigt har startat än. Visst är det roligare i början på saker och när allt kör igång än i slutet när allt börjar stänga ner och ta slut?

Var ska vi resa i vinter då?

Just nu kollar jag mycket på Mexiko och försöker hitta en bra resa dit. Förhoppningvis blir det Mexiko om vi hittar en resa till ett rimligt pris. Men man kan också hitta väldigt bra och roliga weekend-resor runt nyår, som inte behöver bli alls så dyra. Tänkte lista några tips på weekendresor över nyår här på bloggen i veckan, så kika in då!

 

Guide_travel_Barcelona_tips
Kanske fira nyår i underbara Barcelona? Inte riktigt lika härligt väder där i Januari bara.

 

Ni glömmer väl inte att följa mig på Instagram också? travellouca,  heter jag där.

 

Ha en fin Söndag!

 

-Klara

Lämna ett svar

Prenumerera på nya inlägg?

Toppinlägg

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Läs fler inlägg

Stäng meny