Mitt bästa tips på Capri – La fontalina

Igår kollade jag igenom bilderna från vår resa till Amalfikusten och blev igen påmind om alla starka färger, små mysiga gator och den vackra naturen som finns där. Och hur mycket jag längtar tillbaka. Jag tyckte Amalfikusten var ett perfekt resmål, om man vill ta det någorlunda lugnt men ändå uppleva mycket. Det fanns så mycket man kunde göra, Amalfikusten är flera olika fantastiska byar och platser. Fanns oändligt mycket god mat och mysiga restauranger att käka på. Fina hotell med helt fantastiska utsikter, och det kanske ändå är det som är mest speciellt med Amalfikusten – alla dessa berg och vyer som gör platsen så vacker! Jag har svårt att komma på en vackrare plats.

Jag tänkte iallafall tipsa om La fontalina som ligger på Capri, jag har skrivit om Capri tidigare och också skrivit om att det var min favoritplats vid Amalfikusten. Jag har också skrivit om vilka ställen jag tycker man ska besöka om man ska åka till Amalfikusten här. Men såhär i efterhand så måste jag slänga in mitt allra bästa tips och det är att hyra en privat båt, åka runt ön och be om att bli avsläppta på La fontalina. Beställ bord på restaurangen innan och ta en långlunch med oslagbar utsikt och fantastisk mat. Sedan kan man lägga sig resten av dagen i två solstolar på klipporna. (Detta måste också bokas i god tid). HELT AMAZING!

La Fontalina på Capri.

La Fontalina uppifrån. Att man sedan får gå en riktigt lång trappa/backe hem glömmer man snabbt, så värt det!

Lämna ett svar

Prenumerera på nya inlägg?

Toppinlägg

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Läs fler inlägg

Tips i Stockholm

I måndags åkte jag och min kompis Lovisa upp till Stockholm för en dag fylld med shopping, brudklänningsprovning, lite bubbel och god mat. Nedan kommer

LÄS HELA INLÄGGET
Stäng meny