Hotelltips i Palma, Mallorca

Hej på er!

Som jag nämnde tidigare hade vi en helt grym resa som startade på Ibiza och avslutades i Palma på Mallorca. Denna gången bodde vi inne i Palma stad när vi besäkte Mallorca. På ett helt fantastiskt hotell som jag verkligen vill rekommendera och garantera kommer bo på igen. Hotellet heter Hotel Saratoga och ligger nära till det mesta. Inte långt ifrån ligger alla roliga restauranger i Santa Catalina så som Duke och Patron Lunares (fler restaurangtips kommer). Runt hörnet ligger även mysiga tapasbarer, och även väldigt nära till shopping, Zara, H&M och Uterque bland annat. Gamla stan ligger ca 5 min promenad bort.

Bor man i Palma stad får man räkna med att ta buss eller hyra moppe/bil för att komma ut till de mysiga stränderna. Det finns en strand vid centrum men den är inte så roligt. Tycker ändå det är värt att bo i stan för att ha gångavstånd till alla mysiga caféer, shopping och

restauranger på kvällen.

Jag gillade att detta hotellet hade pool på taket, orkade man inte ta sig till stranden eller ville slappa lite till efter att man kommit därifrån så var detta perfekt.
Vill man bo i Palma stad är Hotell Saratoga perfekt. Prisvärt, riktigt fina rum, supergod frukost, bra service och trevlig personal. Och riktigt nice takterras. Plus som sagt riktigt bra läge i Palma stad.

Längtar redan till nästa gång! 🙂

Har ni något favorithotell i Palma?

Kraaam!

Lämna ett svar

Stäng meny