Hotell Saratoga – hett hotelltips i Palma de Mallorca

Att åka på semester som startade på Ibiza och avslutades i avslutades i Palma på Mallorca var helt underbart. Palma är verkligen en av mina favoritstäder. Denna gången bodde vi inne i Palma stad när vi besökte Mallorca. På ett helt fantastiskt hotell som jag verkligen vill rekommendera och garantera kommer bo på igen. Hotellet heter Hotel Saratoga och ligger nära till det mesta. Inte långt ifrån hotellet ligger alla roliga restauranger i Santa Catalina så som Duke och Patron Lunares (fler restaurangtips har jag skrivit här). Runt hörnet ligger även mysiga tapasbarer, och även väldigt nära till shopping, Zara, H&M och Uterqüe bland annat. Gamla stan ligger ca 5 min promenad bort.

Bor man i Palma stad får man räkna med att ta buss eller hyra moppe/bil för att komma ut till de mysiga stränderna. Det finns en strand vid centrum, men den är inte lika charmig som vikarna något längre bort. Tycker ändå det är värt att bo i stan för att ha gångavstånd till alla mysiga caféer, shopping och restauranger på kvällen.

Jag gillade att detta hotellet hade pool på taket, orkade man inte ta sig till stranden eller ville slappa lite till efter att man kommit därifrån så var detta perfekt.

Så sammanfattningsvis, vill man bo i Palma stad är Hotell Saratoga ett riktigt bra alternativ som med riktigt fina rum, supergod frukost, bra service och trevlig personal, riktigt nice takterras och som sagt riktigt bra läge i Palma stad.

Längtar redan till nästa gång!

Har ni något favorithotell i Palma?

Lämna ett svar

Prenumerera på nya inlägg?

Toppinlägg

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Läs fler inlägg

Stäng meny