Gravidyoga i Göteborg

Helloo, mår ni bra? Jag mår bra. Har träningsvärk efter gravidyogan jag var på igår. Jag har hittat en superbra gravidyoga på Yogayama som ligger i nära oss i Linné i Göteborg. Så skönt att få lite över en timma att verkligen slappna av, träna och hinna landa i att jag faktiskt har en liten bebis i magen. Det är helt galet egentligen. Är redan i vecka 24. På ett sätt känns det som jag har varit gravid i hundra år, men på ett sätt känns det som de här 24 veckorna har gått jättesnabbt. Någon som har testat gravidyoga och vad tyckte ni?

Det ska bli helt underbart att åka till Chamonix  på lördag!  Det ska bli så härligt att vara ute, åka skidor, käka gott och inte ha några måsten. En veckas ledighet kommer lägligt. Jag har känt mig pigg denna veckan så jag hoppas att det håller i sig även nästa vecka så jag orkar åka skidor och kan njuta till max av Chamonix.

Ska ni åka skidor i år och var åker ni helst då?

Kram Klara

Lämna ett svar

Prenumerera på nya inlägg?

Toppinlägg

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Läs fler inlägg

Stäng meny