5 tips i New York

Nu är det helg och jag kan inte låta bli att drömma mig tillbaka till New York.

New York är en av mina absoluta favoritstäder. Det är något som gör att man blir helt exalterad av den staden. Det finns så mycket saker att göra och staden inger något slags hopp om att ingenting är omöjligt. Bara jag tänker tillbaka på New York så blir jag alldeles glad och vill åka tillbaka med en gång! Hade jag åkte till New York i helgen hade jag bott i TriBeCa ett område jag tycker om jättemycket. TriBeCa gränsar till Soho som också är ett väldigt mysigt område. Jag hade velat bo på Cosmopolitan Hotel Tribeca, som har fräscha små rum med ett perfekt läge. Jag hade börjat morgonen med en av de godaste bagels med färskost och lax plus en färskpressad apelsinjuice på Zucker´s Bagels & Smoked fish. Sedan hade jag strosat ner mot High Line på Sohos alla mysiga gator, jag hade inte missat Bleeker Street. High Line är en gammal järnväg, som nu är ett vackert område där man kan promenera runt vid den fint fixade järnvägen som inte längre är i bruk. På vägen hem hade jag köpt med mig en iskaffe upp på hotellrummet från Starbucks, som ligger i samma hus som hotellet. För att sedan på kvällen äta en riktigt god middag på La Esquina med Andreas och alla mina vänner som också råkade var i New York den här helgen.

5 tips i New York

  1. Cosmopolitan Hotel, att bo i Soho eller TriBeCa är ett tips, hemsida här.
  2. Ät en bagel och drick en färskpressad Juice på Zucker’s Bagels and Smoked Fish, hemsida här.
  3. Strosa runt i Soho (missa inte Bleeker Street) mot…
  4. High Line – en i ordning fixad järnväg, som nu är ett supermysigt område.
  5. La Esquina – Ät middag på denna coola restaurang. Det ser ut som man kommer till ett gatukök, men så går man ner för en smal trappa genom ett kök och så kommer in i den häftiga restaurangen med en stor matsal där man får den allra godaste mexikanska maten och drinkarna, hemsida här.

NY_1

New_York_Guide_restaurangtips

 

Vilken drömmig dag, hade gärna besökt New York denna helgen…

Klara

 

Lämna ett svar

Prenumerera på nya inlägg?

Toppinlägg

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Läs fler inlägg

Stäng meny