Restaurangtips Göteborg – Champagnebaren

Holaaa!

 

Måndag, och det är riktigt grått i Göteborg idag. Hösten är verkligen här. Men det är något härligt med det också. Det blir också lite skillnad på vad man vill göra och gå på för restauranger på sommaren och på vintern. Jag skulle säga att min favoritrestaurang Barabiqu här i Göteborg passar både för sommar och vinter. Men en annan restaurang och bar som jag älskar nu på hösten och vintern är Champagnebaren Forssén & Öberg som ligger på Kyrkogatan 13. Kyrkogatan korsar Magasingatan som sträcker sig över ett väldigt mysigt område i Gbg, det finns väldigt många bra restauranger här (Läs om mina restaurangtips i Göteborg här). Området kring Magasinsgatan är verkligen ett mysigt området att gå ut i på kvällen.

Champagnebaren är ett fantastiskt mysig ställe där man kan gå in och ta ett glas av ett stort utbud av olika champagner. Eller så bokar man bord och käkar gott. Personalen är supertrevlig och det är en härlig stämning. Det är en ganska liten bar och ofta väldigt mycket folk så man kan få stå, speciellt om man kommer vid 17-18 på fredagar. Men så mysigt! Entrén ligger på innergården där de också har uteservering när vädret är varmare.

IMG_1904

Klara

Lämna ett svar

Prenumerera på nya inlägg?

Toppinlägg

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin

Läs fler inlägg

Weekendresa i vår

En weekendresa är något jag gillar väldigt mycket. Några av de sakerna jag gillar med att resa är miljöombytet, all inspiration man får av platsen,

LÄS HELA INLÄGGET
Stäng meny